Sanjske spalnice in otroške sobe

658
Spalnice in otroške sobe

Spalnica je zagotovo najbolj intimen prostor v našem domu, zato je še kako pomembno, da se bomo v njej počutili kar se da prijetno. Je naše svetišče in zatočišče, prostor, v katerem se umaknemo od ostalega sveta.

V spalnici se spočijemo, umirimo razburkane misli ter si naberemo moči za nov delovni dan. K še boljšemu počutju bo nedvomno pripomoglo tudi to, da bo spalni prostor odražal naš življenjski slog, saj bo le sproščujoče ozračje zagotovilo, da se bomo kakovostno naspali in se odpočili od vsakodnevnih opravkov.

Vaša sanjska spalnica že čaka na vas

Če želite tudi vi svoj dom opremiti s sanjsko spalnico, torej s spalnico, ki ste si jo vedno želeli, obiščite pohištveni salon Il Ambienti v Murski Soboti. Tam si boste lahko ogledali najrazličnejše čudovite spalnice, ki v sebi združujejo popolnost, tradicijo, udobje in unikatnost, hkrati pa ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

  • Spalnica Mosbach
    Spalnica Mosbach

Pohištvo Il Ambienti ima bogate, več kot 25-letne izkušnje v izbiri najboljšega spalnega pohištva za vas. Podjetje predstavlja sinonim za popolno udobje, ki zagotavlja najvišjo kulturo bivanja. Čakajo vas čudovite spalnice po ugodnih cenah, med njimi naj na primer omenimo spalnice Mosbach, Calpe, Palm Beach, Hektor, Jacky, ki si jih lahko ogledate v zgornji galeriji slik.

Tudi otroške sobe naj bodo po meri otroka in njegovih potreb

Ko se odločate za otroško sobo oziroma spalnico, morate upoštevati pravilo, da naj bo otroška soba čim bolj praktična, oprema v njej pa funkcionalna. Tako boste z njo popolnoma izkoristili prostor, ki ga imate na razpolago. Zavedati se morate tudi dejstva, da bo oprema otroške sobe rasla skupaj z otrokom.

Zato je še kako pomembno, da bo vsebovala kakovostno ležišče ter da bo imela dovolj prostora za shranjevanje. Poleg tega je pomembno tudi to, da se bodo v izbrani otroški sobi naši najmlajši odlično počutili ter z veseljem v njej preživljali dneve in noči.

  • Otroška soba Winnie
    Otroška soba Winnie

Priporočamo, da si v pohištvenih salonih Il Ambienti ogledate otroško sobo Winnie, ki združuje eleganco minimalizma in funkcionalnosti z veliko prostora za ustvarjanje. Morda pa se boste raje odločili za otroško sobo Lace, ki predstavlja sožitje topline in stila? Ta otroška soba bo rasla skupaj z vašim otrokom in se odlično odrezala tudi kot mladinska soba.

Naj za konec omenimo še naslednje: v podjetju Il Ambienti vam ob izjemno ugodnih cenah nudijo različne možnosti odplačila, tudi na obroke do 6 mesecev. In to brez obresti ali obiska banke. Mamljiva ponudba, kajne? Če potrebujete novo spalnico ali otroško sobo, jo vsekakor velja izkoristiti!

KCT.si
Zahvaljujemo se vam za obisk na spletnem portalu KCT.si. Prepričani smo, da boste našli veliko koristnih vsebin, nasvetov in zanimivosti. Če se vam kakšen članek še posebej dopade, bomo veseli, če ga delite na socialnih omrežjih.