Promocijska oblačila

129
Promocijska oblačila

Kje kupiti majice z logotipom vašega podjetja? Kje jih naročiti, da jih boste dobili v čim krajšem času in da bo tisk kakovosten, majice pa čim bolj udobne za nošenje? Nekateri mislijo, da je vseeno, kje naročijo takšna promocijska oblačila, kot so majice, v resnici pa temu ni čisto tako.

Med različnimi izdelovalci namreč obstajajo velike razlike, zato ni vseeno, za katerega se odločite. Razlikujejo se tako po tem, kakšna promocijska oblačila ponujajo, kako kvalitetno je blago, kako hitro se raztegne ali izpere, kakšen je tisk, pa tudi po tem, kako visoke so njihove cene.

Majice z dolgimi in kratkimi rokavi

Ko izbirate promocijska izdelke, morate najprej premisliti, kaj sploh potrebujete. Najpogosteje se podjetja odločajo za majice s kratkimi rokavi, na katere natisnejo svoj logotip. Vendar pa to ni edina možnost. Lahko se odločite tudi za majice z dolgimi rokavi. Na voljo so tudi različne športne majice, narejene iz posebej vpojnega blaga. Takšne promocijske majice so zelo priljubljene, saj jih ljudje radi nosijo med rekreacijo.

Promocijske športne majice
Svojim poslovnim partnerjem lahko podarite promocijske športne majice.

Ko enkrat veste, kaj sploh iščete, je pomembno, da najdete spletno stran, na kateri boste lahko promocijska oblačila naročili. Vendar pa morate biti pri tem pozorni še na druge stvari:

  • v kakšnih velikostih je na voljo določen model,
  • med katerimi barvami lahko izbirate,
  • kakšna je kakovost blaga oz. kakšna je njegova sestava,
  • za katero vrsto tiska gre in kako kakovosten je,
  • kako občutljive so majice pri pranju,
  • ali obstajajo ženski in moški modeli,
  • kolikšna je najmanjša količina za naročilo,
  • koliko znaša cena za posamezen kos,
  • kdaj boste prejeli promocijske majice,
  • ali boste plačali tudi stroške poštnine.

Oblačila za promocijo

Nekatera promocijska oblačila so narejena iz manj kakovostnih materialov, ker je podjetje želelo prihraniti nekaj evrov. V resnici cena dobrega promocijskega tekstila za en kos ni toliko višja od manj kakovostnega, da si ga ne bi mogli privoščiti. Razlika v kakovosti pa je lahko zelo velika.

Ko torej izbirate promocijske majice, nikar ne izberite najcenejših. Izberite kakovostne in udobne, takšne, v katerih se bodo tisti, ki jih bodo nosili, odlično počutili. Le tako bodo promocijska oblačila dosegla svoj učinek – uspešno promovirala vaše podjetje.

KCT.si
Zahvaljujemo se vam za obisk na spletnem portalu KCT.si. Prepričani smo, da boste našli veliko koristnih vsebin, nasvetov in zanimivosti. Če se vam kakšen članek še posebej dopade, bomo veseli, če ga delite na socialnih omrežjih.