Prednosti gradnje montažne hiše

444
Montažna hiša

Gradnja montažne hiše je zelo pomemben korak, za katerega se ponavadi odločimo le enkrat v življenju. Ponudba takšnih in drugačnih hiš na trgu je res ogromna, zaradi česar je lahko povprečen človek kar precej zmeden. Zato je še kako pomembno, da se pred nakupom oboroži z vsemi potrebnimi informacijami, saj bo le tako sprejel odločitev, ki je kasneje ne bo obžaloval. V pomoč smo vam pripravili članek, v katerih razkrivamo prednosti montažnih hiš Rihter.

Zelo hitra izgradnja in energetska varčnost

Zagotovo je hitra gradnja ena izmed najpomembnejših prednosti, ki jih nudi montažna hiša Rihter, saj omogoča hitro vselitev. Gradnja takšne hiše se namreč namesto na gradbišču dogaja v zaprtih proizvodnih dvoranah, zato poteka pri idealnih delovnih pogojih, kar omogoča natančno montažo in kakovostno izdelavo. Zaradi suhega načina gradnje se je možno vseliti takoj po dograditvi. Hitra gradnja pa pomeni tudi manjšo obremenitev okolice.

  • Montažna hiša - Braslovče

Montažne hiše so nizkoenergijske hiše, ki torej porabijo zelo malo energije. Zaradi tega lahko z njimi precej prihranite. Montažne hiše za gradnjo uporabljajo naravne materiale, lahko so tudi v celoti izdelane iz lesa, ki je veliko boljši toplotni izolator kot opeka. Tako se stroški ogrevanja v eni sezoni znižajo kar do 50 odstotkov.

Ekološka neoporečnost materialov in ugodna bivalna klima

Omenili smo že, da se za gradnjo montažne hiše uporabljajo naravni in ekološko sprejemljivi materiali, ki so zdravju neškodljivi. Les je zagotovo eden izmed najbolj zdravih gradbenih elementov, ki hkrati tudi najmanj onesnažuje.

Za zdravje je pomembna še notranja klima oziroma to, koliko je onesnažen zrak. Montažna hiša nudi zdravo bivalno okolje, saj les diha, je zmožen uravnavanja vlage, filtriranja ter čiščenja zraka v prostoru. Zaradi nizke vlažnosti lesa tudi žuželke in glive nimajo pogojev za življenje, zato ne napadajo montažnih hiš.

Naj kot dodatne prednosti montažne hiše Rihter d.o.o. omenimo še lahko konstrukcijo, boljšo izkoriščenost prostora in ugodno ceno. Poleg tega je montažna hiša individualna in prilagodljiva, tako da je zgrajena na osnovi kupčevih želja in potreb.

KCT.si
Zahvaljujemo se vam za obisk na spletnem portalu KCT.si. Prepričani smo, da boste našli veliko koristnih vsebin, nasvetov in zanimivosti. Če se vam kakšen članek še posebej dopade, bomo veseli, če ga delite na socialnih omrežjih.