Kje v Ljubljani se najde trgovina s parfumi v akciji?

212

Ste tudi vi že po dolgem in počez preiskali Ljubljano, da bi našli drogerijo, kjer vam lahko ponudijo kakovostne parfume po nižjih cenah? Gotovo ni med nami ženske, ki si ne bi želela lepega vonja, vendar za to ni pripravljena odšteti toliko, kot zahtevajo nekateri parfumarji. Po drugi strani pa vsekakor ne želi uporabljati cenenih ponaredkov, pri katerih se nikoli ne ve, ali ne bodo povzročili kakšne kožne reakcije, se zaradi visoke vsebnosti alkohola in nizke vsebnosti dišav razdišali že po neka minutah ali pa po prijetni zgornji noti spremenili svoj vonj v neprijetnega.

Vse si torej želimo, da bi bili parfumi kakovostni, a hkrati poceni. In prej kot v drogerijah v Ljubljani jih boste našli na spletu.

Parfumi slovenske blagovne znamke

Spletne strani s poceni parfumi ponujajo veliko ponaredkov, na srečo pa se lahko obrnemo tudi na domačega proizvajalca. Res je, parfumi nastajajo tudi pri nas. Blagovna znamka MySpirit izdeluje tako lastne dišave kot licenčne dišave tujih parfumskih hiš, torej se lahko na kakovost izdelkov vedno zanesete. Tudi cene so pri njih ugodne, še bolje pa je to, da se pri njih vedno najdejo parfumi v akciji, brezplačni vzorčki, marsikdaj pa si lahko lep vonj prislužite tudi s sodelovanjem v njihovih nagradnih igrah.

Parfumi MySpirit by Rebeka
Parfum MySpirit by Rebeka dokazuje, da naši zvezdnici ne primanjkuje podjetniške žilice.

Obraz podjetja MySpirit je Rebeka Dremelj, ki je posodila ime za njihovo lastno linijo in jo tudi promovira. In, saj veste, zakaj ne bi namesto tujcev raje podprli Slovenke in slovenskega podjetja? Rebeka ima namreč za dišave »popoln nos« in njeni parfumi so nedvomno izjemni.

Parfumi kot čudovito darilo

Če vas ne prepričajo niti slovensko podjetje niti slovenska zvezdnica niti ugodne cene, imamo še nekaj presenečenj. Ker se parfumi pogosto podarjajo kot darilo, lahko izbrano dišavo tudi personalizirate ali pa podarite darilni paket, spravite stekleničko v darilno embalažo ali podarite darilni bon in obdarjencu oziroma obdarjenki tako omogočite, da si izbere parfum sama. Za vse to enostavno poskrbite kar na spletu.

Darila - parfumi in medaljoni
Ne veste, kaj podariti za darilo? V trgovini MySpirit so vam na voljo parfumi in medaljoni.

Poleg parfumov vam nudijo tudi parfumske verižice, ki bodo gotovo razveselile vsako žensko. To so ogrlice s čudovitimi obeski, ki vsebujejo parfum. Dišeč modni dodatek vam omogoča, da ste vedno v stilu, obesek pa lahko polnite z različnimi parfumi. Medaljoni imajo podobo drevesa, vile, rozete in metulja, glede na svoje razpoloženje pa jih lahko polnite s parfumi, ki vam prijajo glede na počutje in priložnost. Parfumske verižice so odlična rešitev tudi za vse tiste, ki zaradi občutljive kože parfuma ne želijo nanašati neposredno nanjo.

KCT.si
Zahvaljujemo se vam za obisk na spletnem portalu KCT.si. Prepričani smo, da boste našli veliko koristnih vsebin, nasvetov in zanimivosti. Če se vam kakšen članek še posebej dopade, bomo veseli, če ga delite na socialnih omrežjih.