Oblačila in obutev za delo

89

Se ukvarjate z dejavnostjo, v kateri so zaradi pogojev in narave dela potrebna delovna oblačila in obutev, ki skrbijo tako za varnost zaposlenih kot za njihovo udobje? Potem si gotovo želite, da bi lahko izbirali med kakovostnimi tekstilnimi in zaščitnimi izdelki, ki bodo hkrati tudi trpežni, seveda pa morajo ustrezati vsem predpisom in standardom glede materialov in izdelave – še bolje pa je, če jih celo presegajo.

Tovrstna delovna oblačila lahko najdete pri podjetju Varme, ki se ponaša s pestrim izborom za največji možen spekter dejavnosti.

Kakšna delovna oblačila in obutev potrebujete?

Varme vam ponuja kakovostna delovna oblačila in obutev za obrt, servisno dejavnost, industrijsko dejavnost ter transport. Poleg najbolj tipičnih in standardnih tekstilnih izdelkov za delo, za kakršne se odločajo na primer zidarji, pleskarji, parketarji, mehaniki in podobno, ponujajo tudi specialne vrste tekstila in zaščitnih sredstev, na primer zimska in dežna oblačila ter negorljiva oblačila, ščitnike za kolena in še marsikaj, s čimer povečate varnost svojih zaposlenih ter jim hkrati tudi olajšate delo celo v najbolj neprijetnem in neudobnem okolju.

Zaščitna odsevna oblačila

Delovna oblačila so izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov, prav tako pa je poskrbljeno za vse potrebne ojačitve in podloge, pri posameznih modelih so dodani posebni žepi za vstavljanje kolenčnikov, sicer pa tudi klasičnih žepov za potrebščine in drobno orodje ne primanjkuje. Tudi kakšen večji kos orodja se dobro prilega, torej ni potrebno ves čas nositi pasu za orodje ali kovčka z orodjem. Velika prednost je, da so oblačila kljub temu udobna in se tudi enostavno perejo.

Kaj pa delovna oblačila za ženske? Tudi te so pogosto zaposlene v obrti in industriji, kjer je potrebno poskrbeti za primerna delovna oblačila. Ker je njihova postava drugačna od moške, pa jim Varme zagotavlja posebne, njihovi postavi prilagojene kroje.

Zaščitna delovna obutev

Poleg oblačil je pomembna tudi delovna obutev. Ta mora zagotavljati varnost, hkrati pa je nujno, da se obutev dobro prilega nogi in ji zagotavlja primerno oporo ter udobje. Če smo pri delu ves čas na nogah in je obutev slaba, lahko to namreč hitro pripelje do resnih zdravstvenih težav, na primer bolečin v hrbtenici. Seveda pa je obutev, ki jo ponuja Varme, tudi estetska. Čevlji v njihovi ponudbi delujejo na videz športno in modno, torej jih bodo zaposleni tudi zaradi tega z veseljem nosili.

KCT.si
Zahvaljujemo se vam za obisk na spletnem portalu KCT.si. Prepričani smo, da boste našli veliko koristnih vsebin, nasvetov in zanimivosti. Če se vam kakšen članek še posebej dopade, bomo veseli, če ga delite na socialnih omrežjih.