Kuhinje Alples že od leta 1955

170
Kuhinje Alples

Pohištveno podjetje Alples je na slovenskem trgu že zelo dolgo, saj je vodilni proizvajalec, ki se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo izdelave pohištva za spalnice, dnevne sobe, otroške sobe in kuhinje. Poslanstvo podjetja se skriva v tem, da ljudem pomaga iz stanovanja ustvariti dom. Pri tem imajo pomembno vlogo prav kuhinje Alples, ki predstavljajo osrednji prostor vsakega doma. Kuhinja Alples je kuhinja, kjer bodo oživela vsa vaša čutila, saj se bodo v njih mešali vonji, okusi in barve. V njih boste napisali številne zgodbe kulinaričnih uspehov.

V podjetju Alples so v svoji dolgi zgodovini do potankosti razvili posluh za svoje kupce. Tako vam kuhinje Alples montirajo doma pri vas, pa tudi za servis poskrbijo v dogovorjenem roku. Njihove kuhinje so uporabne, saj so pri razvoju upoštevali vaše življenjske potrebe in navade. Možno je kombiniranje različnih elementov, predvsem pa imajo kuhinje vrednost: najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

V podjetju se dobro zavedajo, da je uspeh posamezne kuhinje odvisen od različnih dejavnikov. Proces se začne že z izbiranjem kakovostnih materialov, potem se nadaljuje s sodobno opremljeno proizvodnjo in vrhunsko usposobljenimi zaposlenimi strokovnjaki.

Alples kuhinje po vaši meri

Želite moderno ali klasično kuhinjo? Bogata ponudba Alples kuhinj, ki si jih lahko ogledate v pohištvenih salonih Il Ambienti (Ljubljana in Murska Sobota) bo zagotovo ustrezala tudi vašemu strogemu okusu.

  • Kuhinja Alples Laguna

Kuhinje Alples so z vami že od leta 1955. Ponašajo se s pestro ponudbo barv in obdelav. Zaradi obsežnega izbora elementov boste lahko sestavili funkcionalno kuhinjo, v kateri bo delo udobno in varno. Tu so še kakovostni materiali, vgrajeno okovje, precizna izdelava, sistemi blaženja in podobno. Skratka vse, kar je potrebno, da vam bo vaša kuhinja Alples dolgo in zvesto služila.

Zakaj kuhinja Alples predstavlja odlično izbiro?

Razlogov za nakup kuhinje priznanega proizvajalca Alples je več kot dovolj:

  1. Na voljo je velik izbor različnih elementov, kar zagotavlja individualne rešitve za prav vsak prostor.
  2. Izbirate lahko med različnimi kombinacijami inovativnih materialov in obdelav, tako da boste zagotovo sestavili primerno kuhinjo zase.
  3. Kuhinje Alples imajo številne dodatne elemente in opremo, s katero lahko svojo kuhinjo popestrite in uredite tako, kot je vam najljubše.
  4. Robovi so kakovostno obdelani.
  5. Kuhinja Alples ima vgrajeno kakovostno ogrodje, ki je garancija za večletno brezhibno delovanje.
  6. Kaljeno steklo bo poskrbelo za to, da bodo površine odporne proti lomom, kuhinja pa varna za delo.
  7. Vrata in predali se zaradi kakovostnih sistemov blaženja odpirajo in zapirajo povsem neslišno.
  8. Očarani boste nad bogato ponudbo.
  9. Nazadnje naj omenimo še dolgoletne izkušnje in znanje, s katerim se ponaša podjetje Alples. Vse skupaj je odlična garancija za kakovost.

Želimo vam obilo kulinaričnih užitkov in prijetno preživetih trenutkov v svoji novi kuhinji Alples!

KCT.si
Zahvaljujemo se vam za obisk na spletnem portalu KCT.si. Prepričani smo, da boste našli veliko koristnih vsebin, nasvetov in zanimivosti. Če se vam kakšen članek še posebej dopade, bomo veseli, če ga delite na socialnih omrežjih.