Kako spoznati partnerja s sorodno dušo?

99
Partnerja s sorodno dušo

Ko beseda steče o ljubezni in partnerskih odnosih, vedno pomislimo na to, kako se v resnici najdeta dve osebi s podobnimi lastnostmi in željami. Je to usoda, slučaj ali pa lahko celoten postopek morda celo ukrojimo po svojih željah? S spletnimi portali in aplikacijami za samske vsekakor lahko!

Iskanje sorodne duše se samskemu človeku lahko na momente zdi popolnoma nemogoče in brezupno. Le kako najti nekoga, ki bo z njim delil hobije, podobne poglede na življenje, ljubezen do živali, narave in podobno. Kot rečeno, s prihodom spleta in aplikacij za zmenke se je to vse spremenilo.

Enostavno iskanje sorodne duše

Spoznavanje novih ljudi in simpatij je navadno potekalo in še vedno poteka po spletu naključij, s posredovanjem znanca, prijatelja, ali pa na kakšnem dogodku, morda v nočnem baru. Če dobro pomislimo, gre za proces, ki lahko terja zares veliko časa, preden naletimo na sorodno dušo. Morda pa se to sploh ne zgodi.

Iskanje partnerja na spletu
Iskanje partnerja na spletu je postalo nekaj povsem običajnega.

Na spletu pa je seveda vse precej drugače. Potem ko si ustvarimo profil v aplikaciji s spletnimi zmenki, je čas, da ga pošteno dodelamo. Še posebej se velja potruditi na treh ključnih področjih, ki bodo odločala o tem, ali bomo spoznali sorodno dušo in kako hitro bo prišlo do tega.

1. Objava fotografij

Fotografije so vsekakor eden ključnih elementov, ki nas prikaže v takšni luči, kot si to želimo sami. Smo resni, šaljivi, imamo radi živali, visoko modo. Vse to je moč prikazati skozi objavljene fotografije na profilu. A vodilni nasvet naj bo iskrenost.

Tako kot mi, si tudi drugi nas želijo videti v pravi luči. Ne glede na to, ali imamo kak kilogram viška ali ne, in ne glede na to, ali se nam ob nasmehu na obrazu izriše kakšna gubica. Najbolj uspešne so jasne fotografije nasmejanega obraza, brez sončnih očal in digitalne obdelave. Bodite naravni, veseli, pozitivni in pokažite svoj simpatičen nasmešek.

2. Opis profila

Opis profila je prav tako eden ključnih elementov, saj z njim predstavimo sebe, kaj počnemo v življenju in kaj pričakujemo od prihodnosti. Izognite se ključnim napakam pri pisanju opisa tako, da ne opisujete česa ne marate in se nikakor ne hvalisate pretirano, kako dobri ste na nekem področju.

Spletne aplikacije navadno omejujejo dolžino opisa z določenim številom znakov, zato bodite kratki, jedrnati in zajemite bistvo tistega, kar ste in kaj pričakujete od osebe na drugi strani. Na ta način boste že precej zožili krog primernih kandidatov ali kandidatk.

3. Ustrezni filtri

Kot zadnje pa je potrebno vsekakor omeniti še filtre. Gre za tista polja, s katerimi ostalim samskim na portalu povemo, kakšno barvo oči in las imamo, kašne postave smo, kateri hobiji nas veselijo, ali imamo radi živali, potovanja in podobno.

Ker enako počno tudi ostali uporabniki, vas bo algoritem za »parčkanje« lažje povezal z nekom, s katerim si delita enake hobije in pričakovanja, je ustrezne starosti, morda višine in vse ostalo, kar si boste želeli najti pri bodočem partnerju. Potem sledi le še en klik, klepet, spoznavanje in morebiti tudi prvi čisto pravi zmenek.

KCT.si
Zahvaljujemo se vam za obisk na spletnem portalu KCT.si. Prepričani smo, da boste našli veliko koristnih vsebin, nasvetov in zanimivosti. Če se vam kakšen članek še posebej dopade, bomo veseli, če ga delite na socialnih omrežjih.