Kako delujejo najboljše klime?

88
Delovanje klimatske naprave

Minili so časi, ko smo na klimo v stanovanju ali poslovnem prostoru gledali kot na nekaj, kar nam močno zvišuje mesečni račun za električno energijo. Tehnologija je napredovala in kljub temu, da ponuja vse več, obenem poskrbi za udobje našega bivanja kot tudi za nižji mesečni strošek.

Se sprašujete, kako je to mogoče? Vse to nam omogoča prav napredna tehnologija na področju klimatiziranja prostorov, saj so novejše klimatske naprave narejene po sodobnih standardih in z mislijo na uporabnika. Lažje vzdrževanje, manjša poraba in optimalen izkoristek.

Sodobna tehnologija klimatskih naprav

Klimatske naprave, kot je denimo Orca, imajo sedaj možnost uporabe hladilnega plina R32, ki na vse ostalo, za kar poskrbi tehnologija, doda še do 10 % prihranka pri električni energiji. Ob tem ni odveč dodati, da ima kar za tretjino manjši toplogredni učinek na okolje.

Delovanje klime Orca

Prihranek pri stroških izvira iz visoke energetske učinkovitosti, saj s precej manjšim vložkom dosegajo boljše rezultate kot nekatere druge klimatske naprave na trgu. Ne glede na to, ali potrebujete klimo za pisarno ali svoj dom, boste odslej lahko povsem brez skrbi glede pretiranega računa konec meseca.

Enostavna uporaba in vzdrževanje

Oboje je vsekakor ključnega pomena za vsakega kupca, ki se odloča za nakup klimatske naprave. Nihče si ne želi zapletenih sistemov, pri katerih nikoli ne veš, ali si storil vse, kar je treba, na pravi način, kar še posebej velja za del vzdrževanja. Klime so namreč že od nekdaj tarče za razvoj neželenih mikrobov in bakterij.

Daljinec za upravljanje klimatske naprave

In ne le, da nastanek le-teh vpliva na naše zdravje, hkrati zaradi tega nastane tudi precej neprijeten vonj, ki ga lahko zaznamo v določenih prostorih. Pred nakupom bodite pozorni tudi na to, za kako močno napravo gre, pri čemer upoštevajte kvadraturo prostora, ki naj bi ga s svojim delovanjem pokrila.

Vodilo naj vam bodo kvaliteta, enostavna uporaba in maksimalen učinek za minimalna vložena sredstva. Prisluhnite prodajalcu!

KCT.si
Zahvaljujemo se vam za obisk na spletnem portalu KCT.si. Prepričani smo, da boste našli veliko koristnih vsebin, nasvetov in zanimivosti. Če se vam kakšen članek še posebej dopade, bomo veseli, če ga delite na socialnih omrežjih.