Ko je iPhone lep, praktičen in zaščiten

78
iPhone

Na hitro opišimo občutke ob nakupu novega iPhone telefona. Lep kos sodobne tehnologije končno pristane v nekoliko tresoči dlani. Pogled na bleščeč zaslon in dovršeno izdelano ohišje jemlje sapo. Ker je bilo za njegov nakup potrebno primakniti tudi kar nekaj denarja, je strah pred morebitnim padcem in poškodbo vsekakor na mestu.

Ampak telefon je tako lep, da ga človek enostavno nima srca skriti v kakšno zaščitno torbico ali etui. Dokler se mu seveda kaj ne pripeti. Potem misel na cenovno ugoden kos zaščite dobi povsem nov pomen. Ovitki za iPhone pa so lahko še precej več kot zgolj zaščita, ki pa je seveda še vedno na prvem mestu.

Zaščita za iPhone

Ovitek za iPhone nudi popolno zaščito na udarce občutljivega ohišja. Zaščiti tako celoten hrbet telefona kot tudi same robove, ki so navadno prva žrtev padcev in različnih udarcev.

Kaljeno zaščitno steklo za iPhone SE

Nobene potrebe ni, da bi bil ta čudovit telefon skrit, saj so na voljo tudi zelo diskretni ovitki za iPhone iz prozornega tankega silikona, ki poskrbi za dober občutek, ko je telefon v roki.

Lepotni dodatek

Ker je na voljo tako zelo veliko etuijev in ovitkov za iPhone, bodo na vrsto prišli tudi vsi tisti, ki imajo v sebi nekaj kreativne žilice.

Preklopni etui za iPhone SE

S pravim ovitkom za telefon lahko ta postane še bolj privlačen in zanimiv. Tako so na voljo ovitki za iPhone različnih barv in vzorcev kot tudi takšni z različnimi dodatki, kot so okrasni trakovi za telefon.

Praktičen dodatek za iPhone

Eden izmed najbolj praktičnih ovitkov za iPhone je prav gotovo ovitek TPU z držalom na hrbtni strani. Ta se med neuporabo diskretno pospravi, sicer pa omogoča, da imamo s prstom skozi držalo svoj telefon vedno pod nadzorom in varno v svoji roki.

TPU ovitek za iPhone z držalom

To pa še ni vse. Držalo se lahko uporabi tudi kot prikladno stojalo za na mizo. Tako bo branje in brskanje po spletu med kavico še precej bolj udobno.

Kje se takšen ovitek dobi? Preveri na ilovemobi.si!

KCT.si
Zahvaljujemo se vam za obisk na spletnem portalu KCT.si. Prepričani smo, da boste našli veliko koristnih vsebin, nasvetov in zanimivosti. Če se vam kakšen članek še posebej dopade, bomo veseli, če ga delite na socialnih omrežjih.