GoPro dodatki, brez katerih enostavno ne gre

362
Dodatki za kamero GoPro

Če sledite trendom, ki razkrivajo, katere kamere so v tem hipu med najboljšimi na trgu, zagotovo niste spregledali ponudbe proizvajalca GoPro. Na trgu lahko izbirate med številnimi različicami kakovostnih kamer GoPro, obenem pa so vam na voljo tudi številni GoPro nastavki oziroma dodatki, ki omogočajo, da so posnetki še boljši in še zanimivejši.

Med najbolje prodajanimi GoPro dodatki so 3-delni selfie monopod, večdelni set za čelado in fleksibilna tripod hobotnica. Vse izdelke lahko najdete v spletni trgovini GoSport.si, ki vam poleg individualnih dodatkov in nastavkov nudi tudi uporabne komplete.

3-delni selfie monopod

Selfie monopod je še posebej koristen za vse, ki radi snemate sebe ter svoje aktivnosti. Z nastavkom za kamero boste lahko izbirali med več možnostmi nastavitve ter zajemali čudovite posnetke ter fotografije.

GoPro dodatek - 3-selni selfie monopod

3-delni set vsebuje navaden selfie monopod, nastavljivi selfie nastavek za nekoliko širše kadre ter mini tripod, ki ga boste uporabljali, ko si boste zaželeli nekoliko bolj statične kamere. Obiščite spletno trgovino z GoPro nastavki, v kateri boste našli tudi za ceno ter odkrili druge koristne dodatke za sodobno zasnovane kamere.

Večdelni set za čelado

Izdelek boste na spletu lahko našli tudi pod imenom komplet za čelado s podaljškom. Večdelni set vključuje podaljšek za čelado, vijaka, nalepko, skratka prav vse, kar boste potrebovali, če si boste želeli posneti dejavnosti iz kota svojega pogleda.

GoPro dodatek - večdelni set za čelado

Vaša kamera bo pri uporabi tega GoPro nastavka popolnoma na varnem, saj so materiali seta visoko kakovostni in posledično trdno nameščeni na svoje mesto. Izbirate lahko med dvema tipoma seta, in sicer med vrtljivim ter fiksnim. Kompatibilnost nastavka je univerzalna, s čimer se sicer ponašajo vsi GoPro dodatki.

Fleksibilen tripod hobotnica

Si želite imeti univerzalno držalo za kamere in pametne telefone? Če ste prikimali, vam priporočamo nakup fleksibilnega tripoda v obliki hobotnice. Ker je nastavek izjemno fleksibilen, skorajda ni mesta, kamor ga ne bi mogli namestiti.

GoPro dodatek - fleksibilen tripod hobotnica

Fleksibilen tripod hobotnica je namenjen predvsem za kamere GoPro, vsekakor pa je kompatibilen tudi z ostalimi športnimi kamerami. Dobro se ujame s pametnimi telefoni. Gre za posebno vrsto stojala, ki napravo objame kot hobotnica. Pritrdite ga lahko na praktično katero koli površino. Stojalo je lahko, zato ga boste s seboj nosili brez večjih težav.

40-delni maxi komplet

Če ste zagnani kolesar, smučar, pohodnik ali kar koli drugega, kar je povezano s športom, vam priporočamo nakup 40-delnega maxi kompleta. Z njegovo pomočjo boste svoje podvige lahko posneli in fotografirali na najbolj kakovosten način, hkrati pa bodo nastavki iz kompleta v največji možni meri poskrbeli za varnost ter stabilnost kamere.

GoPro dodatki - 40-delni MAXI komplet

Maxi komplet vsebuje veliko torbico, držalo za kolo, univerzalne vijake, gibljive dele, pas za čelado, držalo za elemente v obliki cevi, univerzalno držalo za GoPro kamero ali telefon, varnostno vrvico, univerzalni navoj, set vatic, velkro pas, vrvico, vrečko iz blaga, preprosto nepotopno držalo in mnoge druge koristne GoPro dodatke za najrazličnejše športne aktivnosti.

Sicer pa je najbolje, da spletno trgovino GoSport.si obiščete kar sami ter si v njej ogledate vse možnosti nakupa GoPro dodatkov. Če pri športu radi ustvarjate posnetke in fotografije, boste v trgovini zagotovo kaj primernega našli tudi zase.

KCT.si
Zahvaljujemo se vam za obisk na spletnem portalu KCT.si. Prepričani smo, da boste našli veliko koristnih vsebin, nasvetov in zanimivosti. Če se vam kakšen članek še posebej dopade, bomo veseli, če ga delite na socialnih omrežjih.