Glasbena oprema na enem mestu

72
Glasbena oprema

Obožujete glasbo in si brez nje sploh ne zamišljate svojega življenja? Igrate kakšen glasbeni inštrument in vam manjka ustrezna glasbena oprema?

Glasbena trgovina Symphony je prostor, ki je namenjen vsem glasbenim navdušencem, pa naj bodo ti šele na začetku svoje glasbene poti ali prekaljeni glasbeni mojstri. V trgovini imajo ogromno različne glasbene opreme, dobili pa boste tudi ustrezno strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri pravega glasbila.

Pestra ponudba glasbil za vsak okus

Klasična kitaraV trgovini boste našli popolnoma vse za glasbo in glasbenike. Svoj glasbeni inštrument lahko poiščete med različnimi tolkali, glasbili s tipkami, godali, pihali, trobili ali brenkali.

Glasbila, ki jih dobite v trgovini:

  • Godala: violine, viole, violončela, kontrabasi, pribor za godala;
  • Glasbila s tipkami: električni klavirji, električne klaviature, harmonike, pribor za klaviature;
  • Pihala: fagoti, klarineti, kljunaste in prečne flavte, oboe, orglice, saksofoni, pribor za pihala;
  • Brenkala: vse vrste kitar, ukulele in pribor za brenkala;
  • Tolkala: bobni, činele, elektronski bobni, ksilofoni, marimbe, timpani, vibrafoni, zvončki in pribor za tolkala;
  • Trobila: baritoni, krilovke, korneti, pozavne, rogovi, trobente in pribor za trobila.

V trgovini so ponosni na to, da sodelujejo s priznanimi znamkami in proizvajalci glasbil, kot so denimo Yamaha, Bach, Buffet Crampon, Gewa, Sielam in številni drugi.

Glasbena oprema in raznovrstni dodatki

Poleg glasbil pomembno mesto zavzema tudi glasbena oprema, se pravi studijska oprema, kabli in konektorji, pa tudi ozvočenja ter številni drugi glasbeni pripomočki. Tako boste v trgovini dobili vse, kar pri svojem delu potrebuje – na primer pravi DJ. Pri tem naj omenimo različno studijsko opremo, efekte in pedala, mikrofone, ojačevalce, pa konverterje, procesorje in tako naprej.

Poskrbljeno je tudi za glasbene mojstre, ki želijo svojo glasbo posneti. V tem primeru potrebujete posebno glasbeno opremo, s katero lahko zvok prenesete na računalnik. Potrebujete mikrofon, ozvočenje, različne efekte ter seveda zvočnike. Če želite več, pa si lahko priskrbite še pravo studijsko in snemalno opremo.

Studijska oprema
V glasbeni trgovini Symphony je na voljo tudi studijska oprema.

V veliko pomoč pri igranju na različna glasbila bo tudi notna literatura, ki mora zaradi lažje uporabe stati na ustreznem notnem stojalu. Seveda potrebujete ustrezna stojala tudi za svoje glasbilo: v glasbeni trgovini Symphony ponujajo vse od stojal za kitare in klaviature pa do stojal za bobne, pihala, godala in še bi lahko naštevali.

Prav tako ne smete pozabiti na to, kako boste svoje glasbilo prenašali naokrog. Tudi za to je poskrbljeno, saj lahko izbirate med različnimi kovčki, torbami ali škatlami, ki bodo zaščitile glasbilo pred poškodbami.

Trgovina z glasbeno opremo pa ima še eno veliko prednost. Ponuja vam možnost, da pred samim nakupom preizkusite glasbilo za daljše časovno obdobje. Na ta način boste res kupili prav takšno glasbilo, ki vam v popolnosti ustreza.

Obiščite glasbeno trgovino Symphony tudi vi, čakajo vas glasbila in raznovrstna glasbena oprema!

KCT.si
Zahvaljujemo se vam za obisk na spletnem portalu KCT.si. Prepričani smo, da boste našli veliko koristnih vsebin, nasvetov in zanimivosti. Če se vam kakšen članek še posebej dopade, bomo veseli, če ga delite na socialnih omrežjih.