Dober avtoservis se prepozna po dobrem avtomehaniku

122

Potrebujete menjavo olja, redni servis klime ali pa pregled zavor? Iščete dobrega, poštenega in zanesljivega avtomehanika? Ne veste, kam na avtoservis? Vaše skrbi so popolnoma odveč! Avtoservis Selan zagotavlja temeljita in cenovno ugodna popravila vseh vrst vozil, prav tako pa tudi njihovo vzdrževanje. V vrhunsko opremljenem avtoservisu vam nudimo celovit veliki servis kot tudi manjši hitri servis, s katerima bomo poskrbeli, da se boste še naprej vozili varno in udobno.

Poskrbimo za vse od A do Ž

Kot lastnik avtomobila se gotovo še predobro zavedate, da je za optimalno delovanje avtomobila potreben reden in kakovosten servis vozila. Naš odličen avtoservis vam nudi številne servisne storitve, vse od avtomehanike (menjava olja, menjava filtrov, menjava zobatega jermena, menjava sklopke, …), avtoličarstva (lakiranje avta in delov, barvanje avta in delov, kitanje, drobna popravila napak in poškodb karoserije), avtokleparstva (popravila za zavarovalnice, popravila poškodovanih vozil, menjava avtostekel) pa do priprave vozila na tehnični pregled, polnjenja avtoklime, menjave gum in tako naprej. Pri nas poskrbimo čisto za vse! Uporaba sodobnih tehnologij in stalno izobraževanje nam zagotavljata izredno visoko kakovost storitev.

Avtoservis Selan
Lahko ste prepričani, da bo vaše vozilo deležno kakovostnega servisa.

Srce vsakega avtoservisa so vrhunsko usposobljeni in zanesljivi strokovnjaki. Vsak naš avtomehanik je prekaljen strokovnjak s širokim spektrom znanja ter obilo delovnih izkušenj. Vaš avto bo temeljito pregledal ter nudil natančno diagnostiko, na podlagi katere bo opravil vsa potrebna popravila vašega jeklenega konjička. Pri svojem delu bo uporabil profesionalno orodje in opremo, zato vam lahko zagotovimo, da bo vaš avtomobil v res zanesljivih rokah.

Vabimo vas, da na temeljit pregled vozila svoj avto pripeljete na avtoservis Selan. S tem si lahko prihranite marsikatero nevšečnost na cesti, poleg tega pa lahko s pravočasnim odkritjem okvare prihranite tudi denar. To pa še ni vse! Pri nas ne bomo le poskrbeli za vaše vozilo, ampak vam tudi svetovali, kako avtomobil izboljšati glede delovanja in varnosti, s tem pa hkrati dolgoročno prihraniti.

KCT.si
Zahvaljujemo se vam za obisk na spletnem portalu KCT.si. Prepričani smo, da boste našli veliko koristnih vsebin, nasvetov in zanimivosti. Če se vam kakšen članek še posebej dopade, bomo veseli, če ga delite na socialnih omrežjih.