kčt

Kulturna četrt Tabor

Garažna razprodaja 2

Značke:
Objavil:
park Tabor, sobota, 16. 6. 2012 10:00 – 18:00

Garažna razprodaja v parku Tabor je nazaj!
Po uspešni prvi, majski Razprodaji smo se odločili, da damo vsem stvarem, ki čakajo po zaprašenih kotih garaž, kleti in podstrešij, še eno priložnost, da najdejo novega lastnika.

Na garažni razprodaji boste lahko prodajali, kupovali in menjali obleke, knjige, igrače, športne pripomočke, pohištvo, elektronske naprave, plošče in druge dragocenosti. Našel se bo prostor za vse. Ceno določate vi.

Razprodaja spodbuja recikliranje in solidarnost do soljudi in okolja, predvsem pa zabavo. Poskrbljeno bo za sladkanje z domačimi priboljški in osvežilnimi pijačami, sukala se bo prijetna muzika. Park vas bo vabil, da si od vrveža razprodaje odpočijete na visečih mrežah in klopeh ali pa prebirate dober izbor revij in literature v Knjižnici pod krošnjami.

Zaradi lažje organizacije vse zainteresirane prodajalce prosimo, da nam pošljete sporočilo na e-mail park.tabor@gmail.com in rezervirali vam bomo najboljše kotičke pod taborskimi krošnjami.

Da bi Garažna raprodaja delovala gladko, je potrebnega nekaj vloženega truda, pa tudi sredstev. Zato bomo na samem kraju med prodajalci pobirali simbolično prijavnino: 5 evrov za tiste, ki bodo svoje stvari prodajali na svojih mizah, odejah, preprogah in 10 evrov za tiste, ki želijo imeti mizo.
Naj ob tem spomnimo, da garažna razprodaja ni kraj za prodajo presežnih količin novih, komercialnih produktov. Ker se dogaja v parku, pa vse udeležence prosimo tudi, da pazijo na okolje in smeti odlagajo v za to namenjene koše.

Če imate kakršnokoli vprašanje, smo vam seveda na voljo na istem naslovu.

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!

Lija & ekipa prostoRož